Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dominoeffekt

Goda handlingar bör belönas…
så att fler ser vinsten av att göra dem

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-01 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och insiktsfullt!
2014-02-02

    ej medlem längre
klokt!
2014-02-01

  axveronika
Ja det blir liksom självgenererande - tror jag också
2014-02-01

    ej medlem längre
Så klokt, stämmer varje ord...
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP