Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONIFIERING

Den falska människan duperar,manipulerar och intrigerar,
störtar regeringar  och  kungadömen, vänder  familjer och
släkten  emot varandra, smeker med ena handen  och slår
till med den andra, smickrar med ena sidan av tungan och
hugger med den andra,listigt kall berärknande,utan någon
som  helst  samvetsbetänklighet, genomför  hon  med  sin
planenliga  strategi  sina  ambitiösa uträkningar, som vore
det Djävulen personifierad.
.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2014-02-02 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP