Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 9 följer inte (¬) 10 – enligt konvention, 10 är inte lätt, heller.


I rubriken en tomte, julgran, etc. Före: humppa.


Den här texten
får plats
också.

En tom rad
är tom (paus en minut)
tomten och julgranen är
/två… objekt, inte fel… bokfört, i
essä-
samling-
en…

chez poeter.se – wow före howdy och näver-lur före: humppa.

9
9

i < en summa – i är ingen lätt (simpel) bokstav.

--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 286 gånger
Publicerad 2014-02-02 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed