Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Jag minns inte riktigt …
Kan jag ha drömt?
Nästan så här var det … nog
Där på fiket
Himmelsblå ögon
Kärleksfullt leende
Änglalik röst
”Sankte Per hälsar …”
Eller frågade du om påtår?




Fri vers av Arne Spetz
Läst 210 gånger
Publicerad 2014-02-03 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Spetz