Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion skall intas med..

På toaletten ligger biblen som jag läser när jag skiter.
Många med denna informationen anser att jag är en kättare på grund av detta.
Eddan har jag även läst när mitt träck lämnar den raka tarmen.
Koranen hade fått samma behandling.

Religion intas bäst i stinkade miljöer när du som bäst behöver frälsning fråm dig själv...




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-03-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..