Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kineskvinna..

som om musklerna hade förtvinat under hennes hud. det kändes slappt och menlöst.
vackert på avstånd, men när mina händer rörde vid hennes kropp kändes det som att ta på en kall köttbit genom blöt plastfolie.

jag sa att hon luktade ljuvligt. att hon påminde mig om kvinnor som fanns i gamla filmer. hon skrattade och slog på mig. hon slog mig konstant. öppna händer med ett högt ljud som efterföljde.

jag började slå tillbaka och hennes kött fick fast form igen.




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-09-21 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..