Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samson

samson hade gyllende hår...
en liten man på mitt jobb stjäl mina femtio-öringar.




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-06-28 12:18



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Hans hår var ej bra gyllene det var även fullt av gudomlig kraft!


=)
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..