Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta vill jag ska hända snarast möjligt

mina tänder borde trilla ut..
rosa tandkött tar dess plats. kvinnor gillar rosa, små flickor med.
detta borde göra mig till den kvinnomagneten som andra män avundas och försöker efterlikna i tafatta försök...
jorden befolkas av tandlösa män på gränsen till vansinne i deras jakt efter villiga honor att befrukta.
vi utvecklas till primater igen på grund av vår sexlust.




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-10-11 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..