Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man shoppar TV är formatet, mycket, viktigt, sannerligen inte något man bör försumma. Logotype (Ba+) ut, ett OS på gång är. Howdy ånyo. Måndag i Omnejden City – snow jam före cloudberry amber och Bengtsfors före 1900 – till exempel.


Kan du posta föregående innan du går på stan och shoppar TV.

Tillvaron är en /tämligen… svår nöt för sakkunskapen och naturvetarna | att beskriva.

Författaren ifråga (som vanligt) måste /nu… räkna och naturvetarna är ett, | är ett, etc.

Logotype (Ba+) ut i en parentes = ps (YPSILON) och sakkunskapen – ånyo.

Kunde tro det, författaren borde suttit ha på tåget nu, så kan det gå när man skriver bibliotek. De stänger, jag tar ett tåg som går senare, det är ingen ko på isen.

Så får man hålla på, det är ingen ko på isen. Ånyo. Efter ny-
år, föregående utsaga. Ojsan… den där julgranen barrar. En barrande julgran, pynt.

Pynt, pynt, pynt, det är pynt i en barrande julgran. Men den har sin charm, den barrande julgranen, pyntet, i en miljö som påminner eller erinrar, en aning…

om fiktion.


OMNEJDEN CITY 2014203 (Må)


--------------------------------------

{författaren}

Kan du posta föregående innan du
går på stan och shoppar efter jobbet,

chefen på stället, vänligen, humppa.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed