Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjatigt värre. En TV (teve) står på. Det är (ett) [1] program i den, TV:n. Som är igång. Ofta är det (the) sport, i den… TV:n.


Ett OS /är… på gång.

En utmärkt och trivsamt varm soppa är på bordet, cheddar på brödet, det är inget

dåligt bakverk.

Det är tid för packa ner college blocket

och gratis

pennan, det är inte

mycket reklam på pennan, en

liten

logotype (Ba+) och

ett OS

är på gång.

Det immiga = ia

på fönstren

är /förstås…

en konsekvens, en effekt, av en

pågående trivsel… i miljön Café (É) i Omnejden City – eller hur var det, egentligen.

M… Café (È) är inte fem [5] objekt, sannerligen inte.

Långsam text, måndag.

Författaren väljer (nu) i menyn below eller

nedanför promten i data-miljön, fz finns = fs {FS}

hos poeter.se – måndag 2014203 är ett memo i modellen, matematisk nog.

--------------------------------------------





Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed