Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss fira

tio dagar kvar till alla hjärtans dag
det ska vi fira
vad ska vi fira först tro
hur du sa att du älskade mig
hur du log mot mig och sa att jag var vacker
hur du tog min hand i dina händer
hur du kramade mig tills kramen blev till länge
hur du tog av mig mina kläder
hur du kysste varje del av min kropp
hur du älskade med mig
hur du sedan tog allt tillbaka
hur du tog mitt hjärta och smulade sönder det
hur du sa att jag inte dög till dig
hur du sa att vi kunde vara vänner
låt oss fira alla hjärtans dag min vän
och minnas det hjärta jag en gång hade




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive