Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsning eller möjlighet ett eget val

Inom honom fanns
rädsla 
av att bli sviken
därför vågade han aldrig tro
att det skulle finnas en möjlighet

Det han glömde bort var
a
tt det var han själv
som satte begränsningarna
inte någon annan

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-04 14:38



Bookmark and Share


  Lärling
Ja, så är det nog ofta... för både män och kvinnor och många områden.
2014-02-05

  RitaBrunner
Intressant att det i texten är en "han" som sätter begränsningar, för enligt mina erfarenheter är de flesta som det, just män!
Beteende dikter är mina favoriter och denna tillhör en av de bästa! Att du färgar texten tror jag inte är ett budskap...väl?
2014-02-05

  Lindalou
Kloka ord.
2014-02-05

  Lars Hedlin
Så sant så....
2014-02-04

  bittemi VIP
Ja visst är det ofta så!
2014-02-04

    Dan Myrbeck
Tänkvärt - ofta är det nog så.
2014-02-04

    ej medlem längre
Måste bokmärka för jag glömmer så lätt..

2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP