Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontruktionen 172 är inte 1702 eller 17020 eller (ännu) mer. 5 myror är < intressant, mycket, yes.


172 är inte 1702 eller 17020 eller (ännu) mer. 5 myror är >

Ojsan… nu blev det (en aning) ont om tid.
--------------------------------------------------




Bunden vers av farbror zwed
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-04 19:59



Bookmark and Share


  axveronika
Haha myrornas tid
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed