Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obemärkt kastvind tar fart

En stilla bris dör -
lämnar plats åt stiltjens hav,
stormdelta föds.

Ett orosmoln hägrar -
lämnar bort sin trygghetszon,
sliter sig loss.

Ett öde kläcker -
vingar små på vindens rygg,
svävar från allt.

En ensam handske -
lerdränkt solkig och full av,
sinnligt bestyr.

Nordanvind tar fart-
vrålar ut sin ångerrätt,
somnar igen.


© georgmoller.se




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-05 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i sista versen, kunde jag höra vrålet, fantastiska rader..
2014-02-23

  RitaBrunner
Jag har ju lärt mig vid det här laget att du Georg vägrar följa reglerna och denna är inget undantag ;)
För övrigt en intressant haikusvit!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller