Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka ovationer

Så tyst, så stilla...
Jag hör ett hopp -
skratta, falla...
Ett avlägset ljud,
en otrygg ro,
en brygga av döda kroppar
- tar oss fram - tar oss över,
törnenbuskar...
river hål - i ett liv!
Ett hål utan syrgas,
ett hål fullt av hat.
Du eldade kunskap,
åt din framtid,
spelade ditt ackord
- om och om igen!
Drömde bort - livet,
i partier - i små paket.
Fick du vad du sökte,
där du sprang över andras väl?
En jakt på livet,
ett vilse mål,
ett lopp som ingen vinner.
Varför?
Börja gå - stå still!
Tänk - reflektera,
innan det är för sent!
Så tyst, så stilla -
inget mer - inget mer...
Tystnad - ridå - slut!
Bleka ovationer -
betalar dyrt.



© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-05 22:09



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Fastnade speciellt för * Fick du vad du sökte,
där du sprang över andras väl? *
Hela texten andas något slags raseri och tempot är högt! Som stöveltramp och order i armen...
Gillar!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller