Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista utposten

ödemarkens sista utpost
innehåller bara ett hus

enbusken som böjer sig
men envist står kvar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 09:30



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
då finns det ännu gott hopp!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson