Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag var jag


...jag...


Fukt barr småstenar kottar
Fötternas avvägning
Doften genom trampdynorna
Kåda i venerna fågelsång i lungorna
Död i näsborrarna och liv i ögonen
Enhet delaktighet det het
Oskuldsfull natur liv döden
Tallarna sträcker sig högt mot något annat
Tjärnens svarta vatten bubblar av grodrom och sjunger av
Kalla hala kroppar
Min lek deras död
Deras liv min lärdom
Asfaltsverkligheten slog undan mossfuktade fötter
Gav grusskrapade blodiga knän slira med cykeldäck doft av gummi
hjärtats flimmer igenkännande
Vi är dem
Vi är samma
Jämka
Pressa
Trycka
Tänja min mall är inte din mall
Nöja sig med unikheten
Accepera likhet och
Drömmen om enighet




Fri vers av hypnosa
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hypnosa