Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/limmade stim


M A N L I G H E T (:2 014)













SLUTA SLÅ!














fråga först:

tänk på barnen,

och vad skall grannarna säga?

hon sitter i ANSTÄLLNINGSKOMMITTEEN

och han är POLIS.




ja, jag vet - om " KAPTEN KLÄNNING",

men Du - kvickna till nu -

Poliser får ofta som dom vill.





Din MAMMA?

En fin kärring utan en enda tand;

det kunde inte

PIMP-DRAGON-ARMY

in Geneve...fixa





varför skriker Du så mycket?


fick Du inte det på sista


"ManlighetsKonferensen"


- eller rådde ärlighetsförbud.







Lägg ner nu för fan, Peter:


every sucking smartass


vet att det här handlar om MAKT.




eller är du egentligen en sån där


"smygfjolla" som var enda jävla skådis

i Amerka?


/lately aka Simon Hoffman; eller vad han hette?)





Sluta slå!



betala nu för fan


alla mina övertrasseringar


på VISA


på NK





Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 18:22



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vilken kraft! Vår
verklighet i
intensiva rader, så
skickligt fångat
2014-02-07

  Fredrik P. VIP
Tyvärr lever vi i en kultur
där våldet glorifieras och
inte minst den starke mannen.
Kampanjerna på 70-talet
mot våldsfilmerna har verkligen
inte burit någon frukt.
Diktdramat stressar mekanismen
mycket uttrycksfullt och bra.

2014-02-07

    ej medlem längre
Får en bild av förvirrade könsroller som spårat ur.. och befinner sig i frustration och kamp. Ser fasader och roller. "Veni vidi VISA! Jag kom jag såg jag shoppade" Fastnar för några formuleringar som "ManlighetsKonferensens ärlighetsförbud" Tänkvärd text
2014-02-07

  KYREUS of Sweden
HOMO SAPIENS,
i alla tiotusentals
livsöden,
ja - oräkneliga
livsstilar.
2014-02-07

    ej medlem längre
Snyggt och härlig intensitet!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden