Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
§ 23 (Momentet:)


För gammal för sitt eget bästa!!!


































Fru Cedermal;


(fingerat namn)





Dom tyckte att



det inte var någon ide,



med tanke på


"omständigheterna"



förklarade ordföranden



ny-stajlad


med tanke på kvällens event.



- Case closed,


snörpte Yavanca,


ny- modig med godkänd asyl.

...


Då ser alla den


abonnerade bussen,


och slappar igen


sina paddor.




***********



Det visade sig


att revisorerna


klagade på alla kvitton,



och lokaltidningen

var obarmhärtig

i sin kritik.




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 688 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-16 17:23



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra skrivet.
Omständigheterna kanske kan spara in på kvittorullarna.
2017-01-27

  Ingrid Trolle
En mycket vass och mycket
bra, rättvis avhyvling av tillståndet
i Moder Sveas välfärd.
Bravo!!
2016-10-17

  Anya VIP
Ser den havererade vården framför mig...kanske tolkar jag fel.
2016-10-17

    ej medlem längre
Kan inget annat än att lägga ihop bilden med innehåll (din text).

Det gör ont. Känns verkligen. Kort, klart med ett budskap, ett jäkligt viktigt sådant,

såsom värdighet.


Thanx.
2016-10-16

    ej medlem längre
Parallella världar med en avgrund emellan.
2016-10-16

    ej medlem längre
mycket vasst format stycke om angelägenhet i dagens samhälle... Tack.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden