Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
da - da - the IST


O ~ r ~ d ~ s ~ a ~ l ~ l ~ a ~ d



























han tappade taget
................ han inte ens tänkt



maJONÄS - - - PoloNÄS




plötsligt kom våren

"är du inte vaken än lilla människobarn"?





/FUGA/





umpa

skumpa



donk, donk.





ovanpå det där,


hade han nu tatt taget




runtigenomochtvärs




från oslutna cirklar skrek han:





- vem VAR - jag?




Fri vers (Modernistisk dikt) av KYREUS of Sweden
Läst 549 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-18 12:00



Bookmark and Share


  Bengt VIP
En meningsfull gunghäst för dadaismen till nya dimensioner!
2016-10-21

  Anya VIP
Faller särskilt för titeln...jaa är det inte ordsallad vi alla skapar här inne på poeter? Bra!
2016-10-19

  Mats Edin VIP
Skön å snygg kreation
2016-10-19

  Ingrid Trolle
Detta var häftigt
om dadaismen!
Ja, vem var jag?
2016-10-18

    ej medlem längre
Ja här var det Dadaism så att det fräser om nonsensorden. Mustigt
2016-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är även
en konst för
dadaisten...
Att få till
det den vill...
Också där kan
det stå still!

2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden