Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossar hela varelsen

Benen så vinglande ostadiga
när ångesten kryper nedför ryggraden

Sinnet så skälvande fyllt att orosdemoner
som fyller varje öm led

Synen så förvrängt svartmålad
av vånda när himmelen rasar

Kroppen så vilsen när marken öppnar sig
och fallet krossar hela varelsen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Linda J
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-06 22:19



Bookmark and Share


  aol
verkligen dikten tog ett ruggigt tag i mej,
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda J
Linda J