Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller vakuum med levnad

Himmelen vrålar av raseri, och jag dränks av gudarnas vrede.
Jorden under mina fötter, spricker i ursinnig förbittring.
En övre makt straffar mig, med känslor med så överväldigande stor styrka.

Måste kippa efter luft, andas den så förgiftande kolmonoxiden.
Kroppens livslåga, måste rädda mig med en så ofantlig mängd adrenalin.
Jag behöver andas syret, skapat av min hallucination.

Kämpar för livet, och fyller vakuum med levnad.
Trotsar gränsen kallad omöjlig, för att jag inte har något val.
Slockna är inte alternativ, för jag är inte färdig än.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Linda J
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-07 23:46



Bookmark and Share


  aol
verkligen så berörande starkt, gillar slutet tyder på en kämpe,
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda J
Linda J