Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag behöver man nästan skriva en uppsats för att teckna ett avtal.... som ändå inte är till gagn för en


...Det räckte med ett handslag...

Ett ord
i ett handslag
var ett löfte

När ett löfte gavs
då höll man sitt ord
det stod för ära, stolthet och heder

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-07 17:39



Bookmark and Share


  aol
Sant och rakt enkelt skrivet,
2014-09-14

  Carl Mikael Fäldt
Wow!!!!

Nu märker jag att jag vill läsa mer av dina texter!

Att en någorlunda ung människa i detta land kan stava till heder gör mig inspirerad och mycket glad!
2014-02-23

  Cymbaline Andreas
Bra jätte bra!
Härligt att läsa!
Känns faktiskt bra då känner man sig inte ensamma med sina tankar

2014-02-18

    Dan Myrbeck
Grattis till placeringen!
2014-02-12

  Johan Strömstedt
Fina sammansatta ord, känns nästan som ett bibelcitat. På något vis så har vi tappat begrepp som heder.
Inte ens bussarna blinkar längre!
2014-02-12

  Rozsi.kovacs

jag man undrar om hedern lever
kvar hos människor bra text
2014-02-12

  USSDF/HXS
Mitt løfte...
Et kyss til deg,
det lover jeg.

/blowkiss
2014-02-09

  Lars Hedlin
JA mins det fina tiderna...men finns kvar hos några trots allt ;)
2014-02-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
har aldrig gett ett löfte -


i vuxen ålder
2014-02-07

    ej medlem längre
den gamla kulturen har ersatts...tyvärr
2014-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Så var det förut. Nu är det tryggast att ha det nedskrivet, daterat och undertecknat.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP