Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem håller hemligheten till vackra dagar?

Molnfria dagar i kombination med tidig morgon.
Populär musik glider runt i lägenheten och skapar mjukhet runt omkring mig.
Hjärtat pulserar på riktigt idag, som den evighetsmaskin det är.
Oövervinnelig men utan utmaning vill jag kasta mig ut i hav av ledsna miner och vända deras sinnestillstånd upp o ner.
Vem kan förklara denna glädje? Vem kan ge mig hemligheten till vackra dagar?
Att må så här bra, att flyta så här lätt.




Fri vers av isbjörnspojken
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-08 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
! den där känslan som om livet har födelsedag för en.. :D välbeskrivet!
2014-02-08

  axveronika
Bra beskrivet. Märkligt när solne står en bi på detta vis, men jag förstår precis vad du menar.
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

isbjörnspojken