Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEBLÖJANS JÄMLIKHETSTJAFFS

När människoapan vuxit  ur tankeblöjans  jämlikhetstjaffs,
har hon insett, om än  inte  godvilligt, men  motvilligt  sitt
erkännande av att en är vinnare, en annan förlorare, en är
rik,en är fattig,en är ful, en annan vacker, en är bra på fot-
boll,en annan dålig,en är full,en annan nykter, en är tokig
en annan klok,en är jude,en annan arab,en är kommunist,
en  annan  kapitalist, en annan är mätt ,en  är  hungrig, en
är konstnärlig en annan inte en är frisk, en annan sjuk, en
är rättvis  en  annan  orättvis  en  är  musikalisk en  annan
icke, en är alkoholist en  annan inte, en är  sexig en annan
osexig, en  är lång, en  är kort, och  en  är  smal  och  en är
tjock, en är stark, en annan är svag, en  har kuk  en  annan
fitta,  en  är  ung  en  annan  gammal, en är  sanningsenlig
en annan lögnare..............jämlikhet kan aldrig utvinnas ur
en orättvist fördelad  naturrikedom,vars naturlagar av eld-
skrift är inbrända  i genbanken,men de som till trots detta
ändå strävar efter  jämlikhet, måste  bli  Gud och ändra på
naturlagen, dessutom  får de se  till  att  det finns " pappas
köttbullar " i  matbutiken och  inte  bara " Stinas kyckling"
och  "  Mammas  köttbullar "  samt  införa  en " Mansdag"
eftersom  det  redan  finns  en  " Kvinnodag "  Jämlikhet !
-vad bryr sig kärleken om det !?

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-10 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP