Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sol, värme och kärlek.


Var är solen??

Nu har detta ljusfenom gömt sig för oss så länge att
vi börjar undra vad som har hänt!

Kom till oss nu, annars måste vi för alltid ha ljuset tänt!

Vi orkar inte le eller skratta åt nånting längre, somnar utmattade efter
en lång arbetsdag med olika inlägg från ett mörkt inre rum.

Kom till oss nu, sol och värme med all dess sköna och ljumma vindar som
får oss att le och njuta!!

Äntligen kommer du som får mig att ge hän och sluta *kuta* !

Känner att kroppen börjar vakna till liv,
Tar mina sjumilakliv...

O sole mio!!
Nu har du visat dig till klockan slår tio!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-10 18:41



Bookmark and Share


  peter schenling VIP
I november saknade man den oerhört! 2 tim sol på en hel månad! bra text om hur vårsolen får oss att blomma ut igen
2015-01-09

  Ljusletaren
Fin bild och fina ord/ kram
2014-05-12

  louisegirl
Så sant och bra skrivit!
Ja nu får den snart visa sej härliga sol!
2014-02-22

  Lindha W Gustavsson
Bra sammanfattat om vår gråa vinter med ett fint foto till. bravo!
2014-02-16

  Lars Hedlin
JA nu får den snart komma fram ;) kram
2014-02-13

  ResenärGenomLivet
Jaa...nu vill vi verkligen se den igen...
håller med dej till fullo...
2014-02-10

  axveronika
Jaaa! låtom oss hoppas att vi inte är övergivna!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP