Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås fullständigt påhittad och behöver inte tas på allvar om läsaren är exempelvis känd som blåbärsplockande mopedägare och skriven utanför huvudstaden, dit folk flyttar numera mot bättre vetande.


Är du heterofob?






Det finns en flod vars armar räcker
runt jorden blott armarnas händer
håller i varandra så att det bildas en
kedja som kan sträcka sig runt ekvatorn.

Det finns människor som är emot
att det finns människor som frivilligt
och som i ren provokation kommer ut

som hetero och vill demonstrera sin
läggning så att det blir tydligt att
det finns den sortens människor.

Enligt en underkänd undersökning
finns det människor som är hetero och
känner sig diskriminerade för att det

finns andra människor som inte vill
erkänna deras rätt att komma ut och
få manifestera sin läggning offentligt.

Idén om att man skall betrakta varandra
i första hand som sexobjekt blir alltmer
utbredd. Det började redan på stenåldern,

om inte förr. Det är något som många
människor kan vittna om, bara de kallas
för att vittna om detta. Vilket nog händer.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 963 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2014-02-10 22:25



Bookmark and Share


  Människa
Jag förstår nästan ingenting, men på titeln svarar jag: Bara lite. Men det är lugnt, några av mina bästa vänner är heterosexuella.
2014-04-17

  RitaBrunner
Strålande!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP