Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

I ena stunden så fanns du hos mig. Jag förstod och blev så glad.

Du vände om och försvann, det gjorde så ont i mig.

Jag hann aldrig få se eller lära känna dig.

Vi ses igen när det är min tur att vända, min ängel.




Fri vers av Vid tangenten
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-10 23:21



Bookmark and Share


  wildah
Med få ord får du fram så mycket.
2014-05-29

    Monica Kvist VIP
Gripande
2014-02-16

  Jonas S. Lundström
Jag tror jag vet den smärtan, det högg till i alla fall
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vid tangenten
Vid tangenten