Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På glänt

När tiden känns rätt och allt är bra
möts våra blickar.

Som genom en glöd flammar din blick
så varm.

I din blick står ett skratt
på glänt.




Fri vers (Fri form) av Vid tangenten
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-14 16:32



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver bra. Kort och koncist men man vill läsa mer av dig.
2014-03-22

    ej medlem längre
Mycket värme
och ett stänk humor
glädjen i ögonen
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Vid tangenten
Vid tangenten