Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som en fågel

Tänk att få vara fri som en fågel
och kunna flyga iväg till ett land.
Att känna hur vinden lyfter dig
och får tag, så du bara svävar med.

Ack vad jag vore lycklig och fri.

Tänk att få kvittra och skänka
en sång om våren.
Att flyga högt och se all grönska
träda fram

Ack vad jag vore lycklig och fri.




Fri vers (Fri form) av Vid tangenten
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-19 16:40



Bookmark and Share


  Envishet
Ler
2014-02-23

    Monica Kvist VIP
Härligt!
Ta dig den friheten i din fantasi..............
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Vid tangenten
Vid tangenten