Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Myrbeck News

- Välkomna till Dan Myrbeck News!
Jag heter Dan Myrbeck.

Systembolaget släppte idag ett nytt vin.
Flaskan sprack.

På grund av neddragningar kommer SVT
att sända "Snövit och de fem dvärgarna".

Från och med i år är det tillåtet att
deklarera via MMS. Vinka glatt från
skatteparadiset!

Lokalbedövning ifrågasätts nu allt mera.
Vad har patienten för nytta av att man
bedövar lokalen?

Säpo anställer bara rika. Säpos oro för
läckor innebär att personalen måste
vara tät.

EU har utrett brandsäkerheten.
Resultatet blev att förbud mot sången
"Nu tändas tusen juleljus".

En förpackning med toarullar utan
datummärkning har påträffats i
Örebro. Polisutredning pågår.

Författaren Björn Ranelid tänker byta
namn. Det nya namnet blir Danelid.

Nu blir det reklam. Efter reklamen
kommer vädret med Carina Bendix.

************************

Sändningen sponsras av:

Poetica SkoShop -
skor för alla versfötter!

************************

- Välkomna tillbaka!
Varsågod Carina!

- Temperaturen kommer att stiga
eller sjunka eller ligga kvar på
nuvarande nivå.

- Tack Carina Bendix och tack från
oss på Dan Myrbeck News!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 639 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-03-21 15:23



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Verkligen bra och roligt Dan..... men det är ingen nyhet!
2015-09-10

  amanda_panda
Hahaha! Bästa nyheterna ever! :)
2015-02-12

  Anya VIP
Läser och ler...
2014-12-30

  Connie
Vilken härlig underhållare du är! Här får man verkligen valuta för pengarna ;)
2014-12-23

  Respons VIP
Roligt!
2014-12-22

  Tobias Haglund
Haha fyndigt och många skämt på "liten yta"! Väl genomfört!
2014-10-14

    ej medlem längre
Kan bara le...
2014-05-19

  Angel of love
Riktigt bra nyheter ;))
2014-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Dina nyheter är roligare än dom på TV...:-))
2014-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du roar och
förströr det gör
oss på gott humör!
2014-03-22

  Carina Bendix
Hahahahahahahaha, du är rolig du Dan. Ja, säga vad man vill om vädret, men rätt hade jag ju i alla fall. Man måste alltid gardera sig..;)
2014-03-21

  Maria Sundelin VIP
Hihi.
Och ploitikerna ska slå samman partier över blocken
Löf och Löven sätter ett gemensamt vårdträd som ska växa fort utan näring
2014-03-21

  Rise Little One
Underbart rolig!
2014-03-21

  Eva Helene VIP
Men Dan, jag hann ju inte hämta mig mellan varven . . . Nu måste jag vila skrattmusklerna!
2014-03-21

  Tess74
Haha knas!
2014-03-21

  Linda CH VIP
Riktigt roligt! Du kan du! :))
2014-03-21

    ej medlem längre
Haha... "Knäppgök"...du slår det mesta..
2014-03-21

    ej medlem längre
Tack så mycket! Trevligt med lite nyhetsprogram emellanåt!
2014-03-21

    ej medlem längre
Tack för alla skratt du bjuder oss på...du förlänger livet med flera år!
2014-03-21

  Lars Hedlin
Härligt framfört!
2014-03-21

  Ponkla
Riktigt jävla bra!! Haha!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck