Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg till


Tåget springer bredvid mina tankar.
På rälsen gnisslar dagen sin början och vickar på tårna innan start.

Morgondimman lägger sig över min tunga och krockar hastigt med fönsterglasets yta när dörrarna öppnas.

Sol ljuset penslar ett tunt genomskinligt lager över mina ögon och läppar.
Lämnar en viskning av sommar minnen på stolsättet bredvid.

Koffeinet rycker på mitt hjärta och drar på dem övre lagren tills bilnyckeln vrids och sätter på första växeln.

Nu snart är allting borta, ersatt med ett tågstopp och ljudet av en slutstation.

Drömmar staplas i ett externt utrymme skapad och endast tillgänglig under den korta tiden mellan en gäspning och full vaknad


Nu snart kommer bokstäverna upp, fint radade på en digital sträng som säger lyft på väskan, axelremmen måste över huvudet.


....nu snart....


...framme.




Fri vers av Nerdissta
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-12 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta