Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outro


(cello)

det finns i allt som är av jord
en hemlöshet

ett metallisk saliv
inneslutande den kyss
som en gång rördes till ord
och blev till människa

men strax innan döden
byter vi alltid samtalsämne

det är en underlig
promenad, livet

(piano & cello)

hon sa
det är en underlig promenad, livet

man lade hennes huvud i sol
kroppen, begravdes av släktingar
från det här villkorets tre hörn

känslan, förnuftet
och förmågan att älska en människa
som inte är en själv

(outro)




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander