Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FLERA systrar, förresten!


Njuter ni av Tjuven i Huset?


Lust till dig, Syster!
Varför inte? Jag ska
inte pulla dig,
inte slicka din
blygd!

Vill bara pussa dig,- -
och vi borde lära oss
Synden; inte bara dess
språk,
vi ej, nu, förstår!

Den vise mannen sa:-
-Man måste SE
om det finns en tjuv
i ens hus. Inte leva som
om där ingen tjuv var!

Någon stjäl - - -
*KUK!* -
något oerhört!
Vad beror det på?
Varför finns JAG??!

Tror, bara, på mig själv!
Alla andra har svikit mig!
Men jag skulle vilja ha en
liten syster att tala med.
Vi borde medvetandegöra oss!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-14 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns en medsyster=)
Att stjäla är att ta det som någon annan äger...gäller väl allt?
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf