Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat finns... alla dagar

Om Du vårdar mitt inre rum
då berör Du mitt hjärta

När Du delger Dina innersta tankar
då bibehåller Du min nyfikenhet

När Du älskar mig
då “äger” Du mitt hjärta

 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-14 21:01



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Första text jag läst av dig!

Den ger mersmak!
2014-02-23

    ej medlem längre
Jätte fin!
2014-02-21

    ej medlem längre
Fint Angela
2014-02-18

  Ponkla
Mycket vackert skriven!
2014-02-18

  Cymbaline Andreas
Fint den är!
2014-02-18

  Johan Strömstedt
En formuleringsteknik vilande i bomull.
Bra texter håller länge!
2014-02-17

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt
rubriken.
2014-02-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
man kan tröttna, men inte på hjärtevänner
2014-02-14

  Peter Kohlm VIP
Texten "äger" läsaren.
Bravo!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP