Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter




Så såg jag den första solen lysa


Nu värmer den äntligen


Kan det vara så ?







Fri vers av Broken Sword
Läst 200 gånger
Publicerad 2014-02-14 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword