Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utplånade spår

kamelernas böjda halsar
dricker strängarna i rakt nedstigande led
som karavanen går i utplånade spår

instinkten styr benen under sanden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 00:11



Bookmark and Share


  axveronika
Och nu associerar jag till Le Clezio Öken. Den eviga vandringen i sand av generationer till tidigare generationers rytm
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson