Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag när jag mådde som värst..


Olycklig kärlek..

Du sviker, mitt hjärta skriker...
Du sårar, de rinner tårar...
Du går, i mitt hjärta finns bara sår...




Fri vers av HannahMedH
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannahMedH
HannahMedH