Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag i skolan på svenskan. Min underbara kompis Emma gillade den mäst.


Glädje dödare..

Varför är du så glad?
De är inte läge att vara glad nu!
Jag tycker inte att du ska vara glad nu!
Sluta då, SLUTA!
Du får inte vara glad!
Vet du varför?
För att du krossade mitt hjärta..




Fri vers av HannahMedH
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannahMedH
HannahMedH