Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM KVINNLIGA POLISERS ENSKILDA VÅLD

Batongslagen  som  den  kvinnliga  polisen  utdelade
mot  en  berusad  man  i Stockholm, var bara en liten
återbetalning av århundraden av förtryck mot kvinnor,
det  borde  därför  förordas  en  särskild  prövning  för
kvinnors kvalificering till vissa yrken som tidigare end-
ast var avsedda för män,och det föreligger mängder av
åtal mot kvinnor vars tjänstefel kan åberopas mot bak-
grund av deras attityd mot män, men en sådan person-
undersökning är ännu inte ens påtänkt. Ifall det rört
sig om en kvinnlig fyllerist skulle utgången blivit annor-
lunda,likaledes om manlig polis ingripit mot kvinnlig
fyllerist.

                                                ----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-17 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP