Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosor och mjölk


som doften av rosenblad
och sur mjölk

känns andedräkten rispig
av outtalade ord

beröringen av enens kvistiga finger
sårar min känsliga hud

och den vind som sliter mitt hår
falnar och dör ut




Fri vers av Tessan84
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-03-18 21:59



Bookmark and Share


  mysanpysan
det här var skarpt
riktigt skarpt

poesi på hög nivå!!
bokmärks absolut!
2006-04-26

  Ninashine
Jag anser den vara en fyra, men hästlängder från vad du brukar skriva. Här flowar du friskt utan rim, och det ger genast resultat! BRA!
2006-03-20

  DanSan
Ja Tessan där satt en femma *****
Mycket bra och stark dikt, så bara inn i . . . jättebra!!!
Mycket starka och trovärdiga ord, känner äktheten!!!
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes