Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har "skrivartorka" men det släpper nog snart =)


Torka


Klockorna ringer det är tid
Att springa mot en inre frid

Korset av tenn är så kallt
Men värmer ändå allt

Kampen att våga är här
Men jag är inte riktigt där

Snart kommer styrkan att flöda
Hjärtat kommer då att sluta blöda

Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-17 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt hjärta ja, vill inte sluta blöda. Hoppas allt är väl snart!
2014-10-13

  Rozsi.kovacs

fint om styrka o hopp
2014-02-20

  Ljusletaren
Underbara ord som sa mig mycket *tack* /kram
2014-02-19

  Peter G VIP
Fin text om något som nog drabbat de flesta som skriver!

För mig är skrivandet en ständig kamp och det enda som brukar hjälpa är att skriva!
även om det tar emot, även om det blir fult. dåligt och kantigt i början så kommer flödet så småningom!
Men alla har vi väl våra sätt att hitta tillbaka till skrivandets glädje! å denna text är ju en bra början!:)
2014-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Som med så mycket annat, det kommer och går...trevligt att se ditt namn igen...
2014-02-18

  Daniela I
Fint
2014-02-18

  Bibbi VIP
Lycka till och gå framåt!Kom igen!

Vi är många som väntar på Dig:-)
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP