Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Jaget är England.


Röra vid Higgs partikel

 

 

Varför inte ens för en gångs skull

röra vid Higgs partikel?

 

En avgörande pusselbit i teorin om materiens.

 

 Partikel, hennes bräckliga petting materia.

 

 som vinden sedan låtsas att glömma

 

så listiga och snabba virvlande som vatten i England

 

 Nu okontrollerbart rasar över viktoriansk civilisation.

 

Jag vill göra min ort stad,

 

 där akut hjälp är fortfarande välkomna

 

Samlas till kyrkan av hungrigt troende eller otroende dödliga.

 

Jag önskar och ange negativa tankar, väder

 

där idéer och drömmar är täckta hemligheter i amerikansk stil

 

Då blir mer uppskattat med tiden.

 

Jag vill gå till minne av minnen

 

Ramlade trodde att vägen där ekot fortfarande är verklig.

 

och i slutet, uppenbara sig äntligen bilden av Frälsaren,

 

där de synder som begås av mig var, det villigt eller ofrivillig

 

nu efter samtal raderas och jag blir förlåten;

 

2014-02-15 18:38 Diana Norma Jeflea.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP