Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



Jag orkar inte existera

Tar en paus ifrån att dividera,

Attans, fan de få


Va.



Det är slut.




Fri vers av FrökenHur
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenHur