Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens lilla tänkvärda 140220

Vi är alla människor
vi har olika tankar,
tolkningar och beteenden

Sannolikheten är
att vi även fortsättningsvis
kommer att vara
olika
som individer.

Det viktigaste är inte
att fokusera på olikheterna

hos var och en av oss.

Vi bör istället lägga vikt
på likheterna
och det som håller
oss människor samman.

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-20 21:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Både likheter och olikheter
behövs, precis som att alla
människor behövs.
2014-02-21

  Lars Hedlin
JA just så bra insikter!
2014-02-21

  Siggesdotter
Jag håller med dig helt och hållet! Vi behöver alla varann och tänk så trist om vi alla såg lika ut och tyckte precis likadant. Mångfald är berikande :-)
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP