Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser i dina ögon


Frossa snyftar tårar faller
Fryser till is krossas mot marken
Svarta skuggor följer mig hem genom natten

Frågor med vassa kanter spikar som hamrar i själen
Hårda ord lurar i mörka vrår slukar mig som sumpmarkerna
Springer fort men hinner inte undan faller allt är svart

Sjunker ner bland hjortronens mylla
Solens gyllene guld smälter mitt hårda skal
En varg smyger fram tvättar min hand

Jag ser upp förstående ögon möter mina
Jagade sårade missförstådda själar möts
Vi vandrar bort tillsammans styrkan lyser vägen fram



Lynx63 ©







Prosa av Lynx63 VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-21 02:04



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Väldigt fint diktat
2014-02-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-27

    ej medlem längre
Ja, så kan det kännas!
2014-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så fint...tillsammans går det bättre...
2014-02-23

  Bibbi VIP
Helt suverän.

Du är en mycket stor poet.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP