Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagstjafs

Hur kommer det sig

Att ingenting känns rätt nu

När allting är rätt




Bunden vers (Haiku) av Fittjeppe
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-21 09:35



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Ja det tål att tänka på, skönt med dikter som väcker tankar.
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fittjeppe