Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer när jag dör, mamma?

Ingenting
Det är allt jag nu ser
Allt jag nu hör
Kommer detta förändras
Kommer något nytt att hända
Jag minns inte hur det blev såhär
Eller varför det hände
Men jag är här nu
Det är inget jag kan förändra




Fri vers (Fri form) av Fittjeppe
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fittjeppe