Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Maud


Några få ord från Åke #8

Nu ser jag fram emot saker och ting igen,
för jag har sått frön.
Sår man inga frön så har man inget tålamod
och meningen försvinner




Övriga genrer (Aforism) av Jonas S. Lundström
Läst 303 gånger
Publicerad 2014-02-21 14:14



Bookmark and Share


  Vid tangenten
Bra dikt som kan tolkas på mer än 1 sätt. :)
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström