Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtat ur bergspredikan av Jesus i Matt 5. En omskriven moderniserad variant.


ett litet klokord 37

"Lyckliga är ni
när ni inte vill vara någon annan -
varken mer eller mindre än ni är.
I den stunden blir ni ägare
till allt som inte kan köpas."




Övriga genrer av Marreb
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-21 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb